Personliga artiklar för varje intresse

Shopping

Det kan kännas obekvämt, överväldigande och utmanande att köpa en sexleksak. Vad är till exempel skillnaderna mellan de fjärrstyrda sexleksaker som du hittar hos Dildolistan och de motparter som du själv styr? Och behöver verkligen en dildo se ut som en penis?

Som med alla andra inköp du gör bör du lägga lite tanke bakom ditt köp av sexleksaker. Köpet är trots allt en investering i din personliga njutning. Innan du handlar bör du därför fundera över vad du egentligen vill få ut av din nya leksak. För att underlätta för dig har vi tagit fram nedanstående tips och råd kring valet av produkt.

Så väljer du rätt sexleksak hos Dildolistan

När du handlar sexleksaker via Dildolistan kan du ha följande faktorer i åtanke:

  • Välj en leksak av rätt storlek. Det finns många olika varianter att välja mellan, från stora stavliknande vibratorer till mer diskreta sådana som ryms i din hand. Därför kan det vara svårt att veta hur stor dildo du bör köpa. Men fundera över vad du gillar mest när det kommer till onani och sex. Om du föredrar att tillfredsställa dig med ett finger kan det räcka gott med en lite mindre och mer diskret vibrator. Har du dock en välhängd partner kan du kanske tycka att ju större sexleksak desto bättre.
  • Begränsa urvalet till den form och typ av leksak du föredrar. När du väl har valt längd och bredd på dildon är det dags att välja form på sexleksaken. Dildolistan har ett utbud bestående flera olika sexleksaker i alla möjliga former och färger. Du kan till exempel välja att köpa en rabbit, en G-punktsdildo eller någon helt annan vuxenleksak.
  • Välj ett material som du gillar. De sexleksaker som du hittar hos Dildolistan har inte bara olika storlekar och former – även materialen varierar. Det är viktigt att du vet vilket material den sexleksak som du köper är tillverkad av. Vibratorn är trots allt tänkt att föras in och ut i/ur din kropp. Silikon är en personlig favorit för många men det finns även andra material att välja mellan.
Previous
Allt om flytt – för dig som ska flytta för första gången
Next
5G täckningskarta i Sverige