Vagabond – från Varberg till världen

Vagabond

Vagabond – från Varberg till världen

Vagabond är en svensk skotillverkare som varit aktiv sedan 1973, och till skilland från många andra stora företag håller de till på samma plats där allt en gång startade, i Varberg. Idag säljs märket över hela världen och förknippas med skor av hög kvalitet och stilren design. I utbudet hittar man många olika modeller och dessutom finns tjusiga accessoarer att matcha med för den som vill.

Till vardags eller fest

Vagabond tillverkar skor av hög kvalitet som lämpar sig både till vardags och till fest. För den som letar en skön sko att ha på jobbet finns ett stort utbud av ergonomiska och mjuka skor, liksom finare modeller med klackar och spännen som passar för festligare tillställningar.

Enkla och festliga modeller finns för både dam och herr, och en av Vagabonds främsta egenskaper är att varje produkt tas fram av ett designteam i den egna studion i just Varberg.

Passar en bred målgrupp

Vagabond tillverkar skor för både dam och herr och dessutom i många olika modeller. Skorna passar för både gamla och unga och nästan oavsett vilken smak man har är det enkelt att hitta något man gillar i deras stilrena och stilsäkra sortiment. Tillverkaren lägger även stor vikt när det kommer till val av material så att skorna ska vara slitstarka samtidigt som dom är snygga.

Trendiga väskor

Förutom skor kan man även hitta trendiga väskor i Vagabonds utbud. Precis som med skorna passar väskorna för både dam och herr och det finns modeller som lämpar sig för både vardags eller fest. Produkterna är framtagna i material av hög kvalitet och designteamet hemma i Varberg hänger med i modevärldens tvära kast och ser till att alltid vara på topp.

För den som letar efter moderna och sköna skor är Vagabond en skotillverkare att lita på. Man får skor av hög kvalitet med snygg och genomtänkt design till ett rimligt pris, oavsett om man letar en nätt sandal att bära på sommarens fester eller en varmare känga till vintern. Produkterna finns att köpa både i egna butiker och hos andra kedjor och dessutom finns ett brett utbud på nätet.

Previous
Ny eller begagnad mobiltelefon
Next
Omgående lån